رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: مجموعههای دانشبنیان، خیرین و بخش دولتی باید به یکدیگر متصل شوند و به نظر میرسد این نمایشگاه به حکمرانی محلی ما و تجمیع ایدهها و حامیان ایده و دستگاههای اجرایی که بتوانند این موضوع را تسهیل کنند کمک کند.
به گزارش دبیرخانه برنامه ملی آبادیران و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، میثم لطیفی اظهار کرد: امیدواریم این کار محدود به تهران نباشد و از طرفی موضوعات به صورت تخصصی دنبال شود به عنوان مثال در حوزه کشاورزی همه مسائل مربوط به کشاورزی مدنظر قرار بگیرد و خدماتی که قادر است مجموعه کشاورزان، جهاد کشاورزی و دستگاههایی که به کشاورزی مرتبط هستند را به یکدیگر وصل کند و با یکدیگر تعامل داشته باشند مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: همچنین در حوزه آموزش، آموزش کارکنان، آموزش دانشآموزان، آموزش دانشجویان در مناطق مستعد را طراحی کنیم و اساتید و معلمان و نیروهای مدارس در این فضا وارد شوند.
لطیفی گفت: این اتفاق بایستی هم در سطح استانی پیگیری شود و هم به صورت تخصصی برشهایی تخصصی از ۳۰۰ شرکت حاضر در نمایشگاه آبادیران زده شود و از آنها دعوت شود که اگر این اتفاقات بیافتد، همافزایی و همدلی شکل خواهد گرفت و افراد، شرکتها و غرفه داران میتوانند با یکدیگر ارتباط بگیرند که شاید در حالت عادی که کیلومترها با یکدیگر فاصله دارند این امکان برای آنها نباشد.
وی گفت: وظیفه معاونت علمی، شناسایی، حمایت و هدایت شرکتهای دانشبنیان بوده و امروز نیز ثمرات تلاش در این مجموعه را مشاهده میکنیم.
رییس سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: اینکه مسالهای به عنوان مساله واقعی شناخته شود و متناسب با نیاز جامعه به آن اهمیت داده شود و برای آن، امکانات و منابع، اعم از منابع اطلاعاتی، منابع نیروی انسانی و منابع مالی تأمین شود و آن زیستبوم حوزه فناوری و نوآوری را راهبری کند از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری صورت گرفته است که امیدواریم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری بتواند این مهم را با قوت و اهتمام بیشتری پیش ببرد.
لینک کوتاه: