دستورالعمل غرفه سازی

خانه > دستورالعمل غرفه سازی

دستورالعمل غرفه سازی

توضیحات و قوانین ذکر شده در این بخش مربوط به مشارکت کنندگانی است که نوع غرفه انتخابی آنها زمین خام (خودساز) می‌باشد، و مشارکت‌کنندگانی که غرفه با تجهیزات و پارتیشن (پیش ساخته) انتخاب نموده‌اند نیازی به اجرای این موارد ندارند.
تایید کلیه مدارک غرفه سازی (مربوط به غرف خودساز با زمین خام) و صدور مجور غرفه سازی توسط ستاد برگزاری صورت خواهد پذیرفت، لذا غرفه سازان می‌بایست کلیه مدارک مربوط را جهت صدور مجوز ساخت تا 18 خرداد به ستاد برگزاری ارسال نمایند. تحویل محل سالن از نیم روز دوم 18 خرداد به پیمانکاران برنامه ریزی شده است.
متقاضیان و پیمانکار ساخت و ساز جهت تضمین جمع آوری و تخلیه غرفه های ساخته شده می بایست مبلغ 100 میلیون ریال را به عنوان وجه ضمانت به شماره کارت 6219861023495293 نزد بانک سامان به نام بهنام اشرفیان واریز نموده و تصویر رسید واریزی را به مهندس ناظر نمایشگاه ارائه نمایند. در صورت عدم آسیب رساندن به دیواره‌ها، کف و ستون‌های سالن نمایشگاه و همچنین جمع آوری و تخریب به موقع غرف این مبلغ با ارسال نامه رسمی به ستاد برگزاری نمایشگاه از طریق پیام رسان های ایتا، بله و تلگرام (09337490984) و معرفی شماره حساب، به شماره حساب اعلامی عودت داده خواهد شد.
مسئول تایید و نظارت بر طرح‌های غرفه‌سازی آقای مهندس امیر ارفاقی می‌باشد، لطفا جهت تایید طرح، فرم تایید طرح  را تکمیل و به‌همراه مدارک اعلامی از طریق شبکه های اجتماعی به شماره ایشان 09121793927 ارسال نمایید.

- دانلود فرم تایید طرح غرفه سازی
-
دانلود فرم انشعاب برق

قوانین و مقررات غرفه سازی:

پیمانکار غرفه‌سازی موظف به داشتن بیمه مسئولیت مدنی با شرایط ذیل می‌باشد:
موضوع: غرفه‌سازی، پوشش 3 نفر (یک نفر فوت و دو نفر مصدومیت) و محل نمایشگاه مصلی تحت پوشش آن باشد.

1- تمامی امور مربوط به ساخت و ساز می‌بایـست در خارج از محـوطـه نمایـشگاه  صـورت گرفته و مصـالح غرفه های خود ساز باید بصورت پیش ساخته و رنگ شده، حمل و در سالن­ها نصب شوند. ضمناً ورود اقلام مشروحه ذیل جهت ساخت غـرفه به محـوطه و سـالن‌های نمایشگاه ممنـوع می‌باشد:

1-1- هر گونه مصالح ساختمانی از قبیل گـچ، سیـمان، هرنوع مـاسه، پوکـه، شـن، سنـگ‌ریزه، هر نوع خـاک ، آسفالت، تیغه گچی، بلوک و مشـابه آن‌ها
1-2- هر نوع ماشین آلات از قبیل: اره برقی، دستگاه برش، دستگاه جوش (بالاتراز 50 آمپر)، پمپ باد (بالاتر از 20 لیتر) و پیستوله رنگ پاشی و ابزار و ادوات مکمل یا مشابه آن‌ها.
1-3- هر گونه آهن آلات خام.

2- عدم جانمایی تجهیزات و ماشین آلات سنگین در یک محدوده جهت استفاده همزمان ماشین آلات از برق سه فاز و احتمال ایجاد آتش سوزی در صورت زیر بار رفتن بیش از حد یک تابلو برق در یک محدوده.
3- جانمایی و گنجاندن تجهـیزات و ماشین آلات سنگین در سالنـها می بایست طوری صورت پذیرد که بار زنده در یک مکان متمرکز نشده و در سطح غرفه مورد نظر پخش گردد.
4- جانمایی ماشین آلات و تجهیزات سنگین در مقابل و یا مجاور درب‌های ورودی به لحاظ جلوگیری از تردد لیفتراک در عمق سالن‌ها که باعث صدمه دیدن موکت و غرفه بندی‌های مجاور و آسیب به سالن می‎شود.
5- کارهای ساخت و ساز و چیدمان غرفه باید حداکثر یک روز قبل از افتتاح نمایشگاه پایان یابد و مشارکت‌کنندگان باید کلیه وسایل غیر قابل استفاده از قبیل نخاله‌های ساختمانی، جعبه‌های خالی و غیره را یک روز قبل از افتتاح نمایشگاه از سالن خارج نمایند، در غیر این‌صورت ستاد برگزاری رأساً اقدامات لازم را به‌عمل آورده و تاًمین هزینه‌های مربوطه به عهده مشارکت کننده خواهد بود.
6- مشارکت‌کنندگان حق هیچ‌گونه تغییری در نقشه های تائید شده توسط ستاد برگزاری بدون هماهنگی را نخواهند داشت.
7-مهلت تخریب تأسیسات و مستحدثاتی که در فضای نمایشگاه بوجود آمده (پیش ساخته و خودساز) حداکثر 1 روز پس از پایان نمایشگاه است.
8-در صورت هرگونه قصور از سوی مشارکت‌کنندگان در خصوص امر تخریب غرف و تخلیه به موقع سالن‌ها، هزینه‌های مربوطه به‌عهده مشارکت‌کننده نمایشگاه خواهد بود.
9- مشارکت‌کنندگان در نمایشگاه موظف به معرفی پیمانکار ساخت غرفه‌های بدون تجهیزات به صورت کتبی به ستاد برگزاری می‏‌باشند و این پیمانکاران پس از ارائه تعهدات حقوقی و قانونی به ستاد برگزاری نمایشگاه و تاًیید می‏‌توانند شروع به کار نمایند. بدیهی است جبران خسارت ناشی از سوء عملکرد پیمانکاران مذکور به عهده غرفه‌دار خواهد بود.
10- ارتفاع مجاز غرفه آرایی در سالن‌های این نمایشگاه 3.5 متر می‌باشد.
11-ساخت کلیه غرف می بایست با رعایت تمامی مقررات و موارد ایمنی صورت پذیرد.
12- پس از خاتمه ساخت و سازها و پس از خاتمه نمایشگاه، حمل تمامی نخاله‌ها و زباله‌های غرف خودساز در سالن به عهده مشارکت کننده است.
13- به دلیل لزوم سهولت دسترسی عوامل برق سالن‌ها به تابلوهای برق، لازم است غرفه‌داران پس از چیدمان غرفه‌ها، ضمن رعایت نظافت مسیرهای دسترسی، هیچ گونه وسایل اضافی را پشت دیواره غرفه قرار ندهند. بدیهی است عوامل خدمات نمایشگاه قبل از افتتاح، همچنین در حین برگزاری نمایشگاه، این فضاها را بررسی و در صورت مشاهده موارد مذکور، وسایل را به خارج از سالن انتقال می دهند. در این صورت نمایشگاه هیچ مسئولیتی در خصوص گم شدن احتمالی وسایل مذکور مربوط به غرفه‌داران نخواهد داشت. علاوه براین در صورت وجود وسایل مربوط به غرفه‌داران در پشت دیواره‌های غرفه که منجر به ایجاد هرگونه حادثه احتمالی شود، جبران کلیه خسارت‌های ناشی از آن به عهده مشارکت‌کننده نمایشگاه است.
14- کلیه غرفه‌داران موظف به رعایت پروتکل‌ها و قوانین مکان برگزاری نمایشگاه می‌باشند.
15- کابل‌ها و سیم‌کشی‌ها از کف زمین به هیچ‌عنوان امکان پذیر نخواهد بود.
16 - به همراه داشتن کپسول آتش نشانی برای هر غرفه در هنگام ساخت و ساز اجباری می‌باشد.