جهانگیر در پاسخ به این پرسش که شرکتهای دانشبنیان چقدر میتوانند به اشتغالزایی در مناطق محروم کمک کنند، گفت: در این مسیر نخست باید راهبردمان را مشخص کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ۶۰ تا ۷۰ سال پیش ساکنان مناطق محروم که عمدتا روستایی بودند به دلیل فقر و بیکاری و خشکسالی و نبود درآمد مهاجرت کردند و به حاشیه شهرها آمدند و امروز ما باید اشتغالزایی را به نحوی اتخاذ کنیم که این رویکرد معکوس شود و دوباره مردم را از مناطق حاشیهای به روستا بکشانیم. این شدنی نیست مگر اینکه در روستاها جاذبه ایجاد شود و محیطهایی که میتوانند تولید ثروت کنند احیا شوند.
جهانگیر ادامه داد: می توان از کسانی که آبا و اجدادشان در آن روستاها بوده و به نوعی املاک دارند و علاقهمند هستند که نام و نشانی در جامعه و کشور داشته باشند دعوت کرد که به روستای نیاکانی بیایند و از این طریق، چرخهای که ساعت به ساعت مناطق محروم را تخلیه میکند و به سمت حاشیهنشینی شهرها سوق میدهد شکل معکوس پیدا میکند کند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بیان کرد: نمایشگاه آبادیران ایدههای خوبی دارد ولی باید این ایدهها را به نحوی برای مردم و کسانی که در این عرصه کار میکنند به ثروت تبدیل کرد. این پیوند ثروت و خدمت به مردم میتواند ضامن ادامهدار شدن این فعالیتها باشد.
لینک کوتاه: