به گزارش دبیرخانه برنامه ملی آبادیران به نقل از صدا و سیما؛ مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: ما با ساخت سه قطعه از تجهیزات مورد نیاز پمپ بنزین ها، سالانه حدود یک میلیون یورو صرفه جویی ارزی داریم و علاوه بر این امکان صادرات این تجهیزات به کشورهای همسایه نیز فراهم شده است.
محمدمهدی نساری افزود:تا پیش از ساخت این قطعات حدود ۶۰ درصد تجهیزات پمپ بنزینها در داخل تولید میشد، اما اکنون با ساخت این قطعات تا ۸۰ درصد به خودکفایی رسیده ایم.
وی با بیان اینکه شرکت ما یکی از قدیمیترین شرکتهای فعال در زمینه تولید تجهیزات سوخت رسان است افزود: وابستگی که ما به بعضی از قطعات وارداتی داشتیم، چالشی در کشور بود که ما را به این فکر انداخت که به سمت خودکفایی صنعتی و داخلی سازی قطعاتی برویم که وابستگی ما را از کشورهای خارجی کمتر کند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان گفت: در طول ۴ ماه اقدام به ساخت سه قطعه مهم پالسر یا همان (شمارنده مقدار لیتر سوخت گیری)، پاور یا همان (منبع تغذیه پمپهای سوخت) و نشانگر میزان سوخت موجود در چالههای سوخت کردیم که ساخت این قطعات در داخل کشور؛ سالانه چیزی حدود یک میلیون یورو صرفه جویی ارزی به دنبال دارد.
نساری افزود: قطعه پالسر یا همان شمارنده مقدار لیتر سوخت گیری در سوخت رسانها استفاده میشود و کار سوخترسانی دقیق را بر اساس همان لیتراژی که شما در نمایشگرها میبینید انجام میدهد به این صورت که سوخت توسط موتور و دستگاه تجهیز به پشت نازل میآید، هماهنگی بین نازل و دستگاههای پمپ بسیار مهم است که آنقدر دقیق باشد که شما به محضی که دستتان را از روی نازل بر میدارید هیچ سوختی به ماشین نریزد و یا برنگردد
مدیرعامل شرکت دانش بنیان گفت: دومین قطعهای که در آن به خودکفایی رسیدیم دستگاه پاور یا منبع تغذیه و مبدل برقهای ورودی است گفت: ما در هر دستگاه سوخت رسان یا تلمبهی چهارنازله دومنبع تغذیه داشتیم، اما اکنون با تغییراتی که در پاور جدید خودمان دادیم اکنون با یک منبع تغذیه تمام کارهای قبل را انجام میدهیم.
وی افزود: ما دستگاه هایمان سوخت رسان است که حساسیتهای خاصی به آتش سوزی و انفجار دارد لذا برق مصرفی داخل دستگاه باید آنقدر حساس و دقیق باشد که اتفاقی پیش نیاید برق از یک جا وارد میشود و با دستگاههای خاصی که داخلش هست به ولتاژهای مورد نیاز دستگاههای ما تقسیم میشود.
لینک کوتاه: