22 دی 1403
برای اولین نمونه دستگاه را طوری طراحی کردم که قسمت اصلیاش یک تسمه داشته باشد و شاخه زرشک بین این تسمه نواری قرار بگیرد. شاخه باید از وقتی متصدی دستگاه آن را میگذاشت توی دستگاه تا وقتی برگ و دانهاش جدا میشد توی نوار میماند. برای ماندن شاخه از خاصیت خودش استفاده کردم تیغهای بلند و افقی شاخههای نازک زرشک بهترین نگهدارنده بود. طوری که چند تیغ بالای شاخه روی نوار میافتادند و میتوانستند شاخه را تا آخر بین نوار نگه دارند. شاخه همان طور که جلو میرفت با ویبره دستگاه تکانده میشد. با هر تکان دانهها و برگهای ریز از هم جدا میشد. برگها را فن دمنده ای که در قسمت محفظه کار گذاشته بودم بالا نگه میداشت و از پشت دستگاه میریخت بیرون؛ ولی دانههای زرشک که سنگین تر بودند. میافتادند روی سینی شیبدار دانههای زرشک نرم نرم روی هم میغلتیدند و میریختند توی سبدی که زیر دستگاه گذاشته بودیم.